Design magazin
Design magazin
Az Óra

Slixy

Az Óra Az órát úgy tervezték, hogy minimalista, mégis elegáns, és tiszteletben tartja az órák hagyományát egyszerű kézzel, jelekkel és lekerekített formájával, miközben színes és szuggesztív márkanévvel tolja el a határokat. Figyelembe vették az anyagokat és a tulajdonságokat, valamint a tervezést, mivel manapság a végfelhasználó mindent akar - jó tervezést, jó árat és minőségi anyagokat. Az órák zafírkristály üvegből, tokhoz rozsdamentes acélból, kvarcmozgatással, amelyet egy svájci cég Ronda készített, 50 méteres vízállósággal és színes bőrpánttal készült, hogy befejezze.

Projekt neve : Slixy, A tervezők neve : Miroslav Stiburek, Ügyfél neve : SLIXY.

Slixy Az Óra

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.