Design magazin
Design magazin
A Nyaraló

Chapel on the Hill

A Nyaraló Miután több mint 40 éve elhagyták a hatalmas metodista kápolnát Anglia északi részén, hét személyes önellátó üdülőházá alakult. Az építészek megőrizték az eredeti jellemzőket - a magas gótikus ablakokat és a gyülekezeti főcsarnokot - a kápolnát a napfény által elárasztott harmonikus és kényelmes térré alakítva. Ez a 19. századi épület egy vidéki angol vidéken található, ahonnan panorámás kilátás nyílik a dombokra és a gyönyörű vidékre.

Projekt neve : Chapel on the Hill, A tervezők neve : Evolution Design, Ügyfél neve : Evolution Design.

Chapel on the Hill A Nyaraló

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.