Design magazin
Design magazin
Vasalódeszka

DAZZL360

Vasalódeszka A vasalódeszkát a kezdete óta nem változtak, bár sok ember számára nehéz feladatnak tekintik. A Dazzl360 vasalódeszka egy innovatív új termék, amely örökre megváltoztatja a vasalás módját. Jellemzője a 360 fokos deszka elforgatása, így a vasalás egyszerűbb és gyorsabb. Ez az innovatív vasalási rendszer további speciális nadrágtartót, nyak és hüvely részleteit ellátó táblát, 360 forgó vasmacskát, vasaló akasztótartót, nyolc beállítási szintet és EZ reteszelő mechanizmust biztosít a kényelmes összecsukáshoz és tároláshoz.

Projekt neve : DAZZL360, A tervezők neve : Lee Kibeom, Ügyfél neve : DAZZL360.

DAZZL360 Vasalódeszka

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.