Design magazin
Design magazin
Vasalódeszka

DAZZL360

Vasalódeszka A vasalódeszkát a kezdete óta nem változtak, bár sok ember számára nehéz feladatnak tekintik. A Dazzl360 vasalódeszka egy innovatív új termék, amely örökre megváltoztatja a vasalás módját. Jellemzője a 360 fokos deszka elforgatása, így a vasalás egyszerűbb és gyorsabb. Ez az innovatív vasalási rendszer további speciális nadrágtartót, nyak és hüvely részleteit ellátó táblát, 360 forgó vasmacskát, vasaló akasztótartót, nyolc beállítási szintet és EZ reteszelő mechanizmust biztosít a kényelmes összecsukáshoz és tároláshoz.

Projekt neve : DAZZL360, A tervezők neve : Lee Kibeom, Ügyfél neve : DAZZL360.

DAZZL360 Vasalódeszka

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.