Design magazin
Design magazin
A Cigaretta Szűrő

X alarm

A Cigaretta Szűrő Az X riasztás riasztást jelent a dohányosok számára, hogy ráirányítsák őket arra, mit csinálnak magukkal, miközben csinálják. Ez a kialakítás a cigarettaszűrők új generációja. Ez a forma helyettesítheti a dohányzás elleni drága hirdetéseket, és nagyobb hatással van a dohányosok elméjére, mint bármely más negatív reklám. Ennek nagyon egyszerű felépítése van, a szűrőket láthatatlan tintával lepecsételték, amely a vázlat negatív területét lefedi és minden egyes puffaszel a vázlat világosabbá válik, tehát minden egyes puffasztással látni fogja, hogy szíve sötétebb lesz, és tudja, mi történik veled.

Projekt neve : X alarm, A tervezők neve : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Ügyfél neve : Creator studio.

X alarm A Cigaretta Szűrő

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.