Design magazin
Design magazin
A Poszter

County Fair Charity Fundraiser

A Poszter A rák elleni koktélok éves adománygyűjtő rendezvényt rendeznek, hogy adományokat gyűjtsenek a kedvezményezettek számára. A 2015-ös esemény témája a megyei vásár volt. Ez a két színű szitanyomású plakát a város körül lógott, és felhívta a vendégeket, hogy tanuljanak egy négyzet alakú táncot és kortyolgassák a bélmelegítő koktélokat jó okból. A formatervezési minta egy vintage indigó Bandanára utal, és a nyomtatásban magában foglalja a tudatosság szalagának szimbólumát.

Projekt neve : County Fair Charity Fundraiser, A tervezők neve : Kathy Mueller, Ügyfél neve : Kathy Mueller.

County Fair Charity Fundraiser A Poszter

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.