Design magazin
Design magazin
Üzlet

Munige

Üzlet A külső és belső résztől az egész épület tele van betonszerű anyaggal, kiegészítve fekete, fehér és néhány fa színnel, együttesen hűvös hangot adva. A tér közepén lévő lépcsővezető szerepet játszik, a különböző szögben hajtogatott alakok olyanok, mint az egész második emeletet támogató kúp, és a földszinten lévő kiterjesztett platformon kapcsolódnak. A tér olyan, mint egy teljesen része.

Projekt neve : Munige, A tervezők neve : Jack Chen Ya Chang and Angela Chen Shu, Ügyfél neve : B.P.S design.

Munige Üzlet

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.