Design magazin
Design magazin
A Hűtött Sajtkocsi

Keza

A Hűtött Sajtkocsi Patrick Sarran 2008-ban készítette a Keza sajtkocsiot. Elsődlegesen eszköz, ennek a kocsinak fel kell keltenie az ebédlők kíváncsiságát is. Ezt stilizált, lakkozott faszerkezettel érik el, amelyet ipari kerekekre szerelnek. A redőny kinyitásakor és a belső polcok telepítésekor a kocsi nagy érmékkel bemutatja az érlelt sajtot. E szakaszos prop használatával a pincér elfogadhatja a megfelelő testbeszédet.

Projekt neve : Keza, A tervezők neve : Patrick Sarran, Ügyfél neve : QUISO SARL.

Keza A Hűtött Sajtkocsi

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.