Design magazin
Design magazin
Az Étterem Belsőépítészete

RICO Spanish Dining

Az Étterem Belsőépítészete A közös koncepció „hagyományos és váratlan”, vagyis „hagyomány és kiszámíthatatlan”. És ez az arány „8. hagyomány: kiszámíthatatlan 2”. Ügyfelünkkel együtt eldöntöttük ezt a szabályt (arány), és sikeres eredményt értünk el. Annak ellenére, hogy egy étteremben különféle jeleneteket készítettünk, képesek voltunk megérteni az egységét. Az eredeti példányok egzotikus érzéseinek és a jelen pillanatunknak az összekapcsolásával ez az eredmény vezet.

Projekt neve : RICO Spanish Dining, A tervezők neve : Aiji Inoue, Ügyfél neve : RICO Spanish Dining.

RICO Spanish Dining Az Étterem Belsőépítészete

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.