Design magazin
Design magazin
Futócipő

Kateem

Futócipő Könnyű futócipő, amely innovatív anyagokat és gyártási technikákat használ, ugyanakkor a hagyományos know-how-ra épül, hogy új futási élményt hozzon létre. A felső rész félig merev panelekből készül, mint egy elasztikus exoskeleton - robusztus, víztaszító és lélegző. Karbonsapkájával és pontosan meghatározott rugalmas zónákkal rendelkezik. A hagyományos kötés könnyen állítható, a zokniszerű belső és az egyedi 3D-s nyomtatott talpbetét garantálja a tökéletes illeszkedést. A középtalp vékony és változó futófelület-beillesztésekkel rendelkezik. A lábak jól védettek és támogatottak - így a futók jobban teljesítenek.

Projekt neve : Kateem, A tervezők neve : Florian Seidl, Ügyfél neve : Florian Seidl.

Kateem Futócipő

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.