Design magazin
Design magazin
Futócipő

Kateem

Futócipő Könnyű futócipő, amely innovatív anyagokat és gyártási technikákat használ, ugyanakkor a hagyományos know-how-ra épül, hogy új futási élményt hozzon létre. A felső rész félig merev panelekből készül, mint egy elasztikus exoskeleton - robusztus, víztaszító és lélegző. Karbonsapkájával és pontosan meghatározott rugalmas zónákkal rendelkezik. A hagyományos kötés könnyen állítható, a zokniszerű belső és az egyedi 3D-s nyomtatott talpbetét garantálja a tökéletes illeszkedést. A középtalp vékony és változó futófelület-beillesztésekkel rendelkezik. A lábak jól védettek és támogatottak - így a futók jobban teljesítenek.

Projekt neve : Kateem, A tervezők neve : Florian Seidl, Ügyfél neve : Florian Seidl.

Kateem Futócipő

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.