Design magazin
Design magazin
A Logó

Kaleido Mall

A Logó A Kaleido bevásárlóközpont számos szórakoztató helyet kínál, többek között bevásárlóközpontot, sétálóutcát és egy esplanánt. Ebben a tervben a tervezők a kaleidoszkóp mintáit használtak, laza, színes tárgyakkal, például gyöngyökkel vagy kavicsokkal. A kaleidoszkóp az ókori görög καλός (gyönyörű, szépség) és εἶδος (ami látható) származik. Következésképpen a különböző minták tükrözik a különböző szolgáltatásokat. A nyomtatványok folyamatosan változnak, jelezve, hogy a Mall igyekszik meglepni és elbűvölni a látogatókat.

Projekt neve : Kaleido Mall, A tervezők neve : Dongdao Creative Branding Group, Ügyfél neve : Kaleido Mall.

Kaleido Mall A Logó

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.