Design magazin
Design magazin
A Tengeri Múzeum

Ocean Window

A Tengeri Múzeum A tervezési koncepció azt az elképzelést követi, hogy az épületek nem csupán fizikai tárgyak, hanem jelentések vagy jelek, amelyek szélesebb társadalmi szövegen oszlanak el. Maga a múzeum tárgyak és edények, amelyek támogatják az utazás ötletét. A lejtős mennyezet perforációja megerősíti a mélytengeri ünnepi hangulatot, a nagy ablakok pedig az óceánra gondolkodnak. A tengeri témájú környezet optimalizálásával és lélegzetelállító víz alatti kilátásokkal való kombinálásával a múzeum őszinte módon tükrözi funkcióját.

Projekt neve : Ocean Window, A tervezők neve : Nikolaos Karintzaidis, Ügyfél neve : Nikolaos Karintzaidis.

Ocean Window A Tengeri Múzeum

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.