Design magazin
Design magazin
Lakóház

Monochromatic Space

Lakóház A Monokróm tér egy ház a családnak, és a projekt célja az volt, hogy a földterületen a lakóteret átalakítsák az új tulajdonosok speciális igényeihez. Barátságosnak kell lennie az idősek számára; kortárs belsőépítészettel rendelkezik; bőséges rejtett tárolóhelyek; és a formatervezésnek tartalmaznia kell a régi bútorok újrafelhasználását. A Summerhaus D'zign belsőépítészeti tanácsadóként vett részt a mindennapi élethez funkcionális teret teremtve.

Projekt neve : Monochromatic Space, A tervezők neve : Summerhaus D'zign Pte Ltd, Ügyfél neve : Summerhaus D'zign Pte Ltd.

Monochromatic Space Lakóház

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.