Design magazin
Design magazin
Lakóház

Monochromatic Space

Lakóház A Monokróm tér egy ház a családnak, és a projekt célja az volt, hogy a földterületen a lakóteret átalakítsák az új tulajdonosok speciális igényeihez. Barátságosnak kell lennie az idősek számára; kortárs belsőépítészettel rendelkezik; bőséges rejtett tárolóhelyek; és a formatervezésnek tartalmaznia kell a régi bútorok újrafelhasználását. A Summerhaus D'zign belsőépítészeti tanácsadóként vett részt a mindennapi élethez funkcionális teret teremtve.

Projekt neve : Monochromatic Space, A tervezők neve : Summerhaus D'zign Pte Ltd, Ügyfél neve : Summerhaus D'zign Pte Ltd.

Monochromatic Space Lakóház

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.