Design magazin
Design magazin
Villa

Tranquil Dwelling

Villa A tervezés a formai egyensúly tervezési technikáit használja fel aixként a keleti művészi felfogás közvetítésére. Elfogadja a bambusz, orchidea, szilva virág és táj elemeket. Az egyszerű képernyőt a bambusz alakjának meghosszabbításával alakítják ki a beton forma levonásával, és ott áll meg, ahol meg kell állnia. A nappali és az étkező felfelé és lefelé történő elrendezése meghatározza a helyhatárt, és megtestesíti a ritka és patchwork keleti kilátástéret. Az egyszerű élet és a könnyed utazás témája körül a mozgó vonalak világosak, ez egy új próbálkozás az emberek lakókörnyezetéhez.

Projekt neve : Tranquil Dwelling, A tervezők neve : HCD IMPRESS, Ügyfél neve : HCD.

Tranquil Dwelling Villa

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.