Design magazin
Design magazin
Fülbevaló

Night Light

Fülbevaló A foszforeszkáló ékszer darabjának ötletét, amely sötétben világít és világít, a mélységi halak biolumineszcenciája ihlette. Ezek a halfajok az óceán mélyén élnek, és még a teljes sötétségben is láthatóvá teszik és vonzóvá teszik őket az ellenkező nem számára titokzatos képességük révén, amikor megvilágítják magukat. Ennek a gyönyörű műnek a célja, hogy lehetőséget adjon a nőknek, hogy még éjszaka is ragyogjanak.

Projekt neve : Night Light, A tervezők neve : Gabriel Juliano, Ügyfél neve : Gabriel Juliano.

Night Light Fülbevaló

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.