Design magazin
Design magazin
Felfüggesztés Lámpa

Spin

Felfüggesztés Lámpa A Spin, amelyet Ruben Saldana tervezett, egy függesztett LED-es lámpa akcentus világításhoz. Alapvető vonalai minimalista kifejezése, lekerekített geometria és alakja Spinnek ad gyönyörű és harmonikus megjelenést. A teljes testében alumíniumból készült test könnyítést és állagot biztosít, miközben hűtőbordaként működik. Süllyesztett mennyezeti alapja és ultravékony tenzora a levegőben való lebegőképesség érzetét kelti. Fekete-fehér formában kapható, a Spin tökéletes fényszóró bárba, pultokba, vitrinekbe ...

Projekt neve : Spin, A tervezők neve : Rubén Saldaña Acle, Ügyfél neve : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Spin Felfüggesztés Lámpa

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.