Design magazin
Design magazin
Nyaklánc

Sakura

Nyaklánc A nyaklánc nagyon rugalmas és különböző darabokból készül, amelyek zökkenőmentesen össze vannak forrasztva, hogy szépen elcsúszhassanak a nők nyakának területén. A jobb oldali középső virágok forognak, és megengedett a bal oldali rövidebb darab külön-külön, brossként történő használata. A nyaklánc nagyon könnyű, figyelembe véve a darab 3D-s alakját és összetettségét. Bruttó tömege 362,50 gramm, 18 karátos, 518,75 karátos kővel és gyémántokkal

Projekt neve : Sakura, A tervezők neve : Nada Khamis Mohammed Al-Sulaiti, Ügyfél neve : Hairaat Fine Jewellery .

Sakura Nyaklánc

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.