Design magazin
Design magazin
A Dohányzóasztal

oiiio

A Dohányzóasztal Az "OIIIO" egy modern, biofunkcionális bútordarab (dohányzóasztal + belső terek lehetősége az asztalok beállításával a rendszerben), amelyet Wojciech Morsztyn lengyel tervező tervez. Az egyes elemek tábláinak cseréjének technológiája azt a benyomást kelti, mintha egyetlen fadarabból készült, amely egyedülálló érzetet kölcsönöz. Asztal-sorozatban háromféle színben kapható: természetes fa szín, fekete, fehér.

Projekt neve : oiiio, A tervezők neve : Wojciech Morsztyn, Ügyfél neve : WM Design.

oiiio A Dohányzóasztal

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.