Design magazin
Design magazin
Sál

Sirin and Alkonost - the Keepers of life

Sál A hagyományos orosz mitológiai képek, Sirin és Alkonost eredeti összetétele 100% -ban selyem sálakra nyomtatott (szerigráfia, 11 szín). Sirin mágikus jellegzetességeivel, a védő természettel, szépséggel és boldogsággal volt felruházva. Az Alkonost a hajnali madár irányítja a szél és az időjárás változásait. "Az Óceán-tengernél, a Buyan-szigeten nedves, erős tölgy áll." A két madár, a tölgyben fészket építve, új életet kezdett a Földön. Az Életfa az élet szimbólumává vált, és , a két madár védelme, a jó, jólét és a családi boldogság jelképe.

Projekt neve : Sirin and Alkonost - the Keepers of life, A tervezők neve : Ekaterina Ezhova, Ügyfél neve : Katja Siegmar.

Sirin and Alkonost - the Keepers of life Sál

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.