Design magazin
Design magazin
Gyertya

Ardora

Gyertya Az Ardora úgy néz ki, mint egy közönséges gyertya, de valójában nagyon különleges. A gyertya kivilágítása után gyertya fokozatosan megolvad, és belülről kinyilatkoztat egy szívformát. A gyertya belsejében lévő szív hőálló kerámia anyagból készül. A kanóc elválasztja a gyertyát, áthaladva a kerámia szív elején és hátulján. Ily módon a viasz egyenletesen megolvad, felfedve a szívét. A gyertya különféle illatokkal rendelkezik, amelyek nagyon kellemes légkört teremtenek. Első pillantásra az emberek azt gondolják, hogy ez egy szokásos gyertya, de amint gyertya elolvad, felfedezhetik annak különlegességét.

Projekt neve : Ardora, A tervezők neve : Sebastian Popa, Ügyfél neve : Sebastian Popa.

Ardora Gyertya

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.