Design magazin
Design magazin
A Korlátozott Kiadású Pólók

Sneaker Freaker

A Korlátozott Kiadású Pólók Ihlette a pizza dobozok. Az eskju feladata egy korlátozott méretű póló kinyomtatása volt, amely eredetileg a Sneaker Freaker német cipőmagazin számára készült. A csomagnak megfizethetőnek, de hűvösnek, kézzel készítettnek és környezetbarátnak kellett lennie, személyes érzettel. Vettek néhány kartondobozt, az interneten bárhol elérhetőt, és a felület megváltoztatott tónusértékkel és intenzív vörös színével megtervezték a logó erejét. Az analóg technikák modern tipográfiával és illusztrációkkal való kombinálása elősegíti az egyedi megjelenés megteremtését.

Projekt neve : Sneaker Freaker, A tervezők neve : eskju · Bretz & Jung, Ügyfél neve : Sneaker Freaker, Germany.

Sneaker Freaker A Korlátozott Kiadású Pólók

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.