Design magazin
Design magazin
A Butikhotel

108T Playhouse

A Butikhotel A 108T Playhouse egy butikhotel, amely bepillantást nyújt a szingapúri életmódba. Az érzékszervi játékos design elemekkel megismerkedve a vendégek megismerhetik Szingapúr örökségét, történelmét és kultúráját. Hiteles élmény vár rájuk, mivel a lakosztályokat úgy tervezték, hogy beilleszkedjenek, nem csak az éjszaka eltöltésére. A rendeltetési hely önmagában a 108T Playhouse üdvözli a vendégeket, hogy késlekedjenek helyiségeiben, és megtapasztalják, mit jelent egy helyen élni, dolgozni és játszani - ez a jelenség egyre gyakoribb a szárazföldi Szingapúrban.

Projekt neve : 108T Playhouse, A tervezők neve : Constance D. Tew, Ügyfél neve : Creative Mind Design Pte Ltd.

108T Playhouse A Butikhotel

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.