Design magazin
Design magazin
Katalógus

Classical Raya

Katalógus Egy dolog Hari Raya-val kapcsolatban: az, hogy az idõtlen Raya dalok tegnapi napjainkig az emberek szívében közel állnak. Mi lenne jobb módja annak, hogy mindezt megtegyük, mint a 'Classical Raya' témával? A téma lényegének feltárása érdekében az ajándékcsalád-katalógust úgy tervezték, hogy egy régi bakelitlemezre hasonlítson. Célunk az volt, hogy: 1. Készítsen egy különleges formatervezési darabot, nem pedig a termék látványterveit és az árukat tartalmazó oldalakat. 2. Hozzon létre elismerést a klasszikus zene és a hagyományos művészetek iránt. 3. Hozza ki Hari Raya szellemét.

Projekt neve : Classical Raya, A tervezők neve : Vincent Teoh Boon Seang, Ügyfél neve : Giftseries Sdn. Bhd..

Classical Raya Katalógus

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.