Design magazin
Design magazin
A Süllyesztett Világítás

Drop

A Süllyesztett Világítás A Drop egy könnyű szerelvény, mely minimalista esztétikai és nyugodt légkört keres. Az ihlet a természetes fény, a hűvöség, a tetőablakok, az érzékenység és a derű volt. Zökkenőmentes összeolvadás a funkcionalitás és a szépség között, a mennyezet és a könnyű illesztés tökéletes harmóniája. A Dropot inkább gradiensként, mint zavarként tervezték annak érdekében, hogy elősegítsék a természetes, minimalista és hangulatos belsőépítést. Célunk az volt, hogy megszerezzük az esztétikai tendenciákat, és átalakítsuk azokat tervezési értékekké, hogy alkalmazzuk ezt az új lámpatestet. Elegancia és teljesítmény, tökéletesen egyesítve.

Projekt neve : Drop, A tervezők neve : Rubén Saldaña Acle, Ügyfél neve : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Drop A Süllyesztett Világítás

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.