Design magazin
Design magazin
A Fényszóró

Sky

A Fényszóró Egy könnyű szerelvény, amely úgy tűnik, hogy úszó. Vékony és könnyű tárcsa, néhány centiméterre a mennyezet alá helyezve. Ez a Sky által elért tervezési koncepció. Az ég egy olyan vizuális effektusot hoz létre, amely a lámpatestet úgy tűnik, hogy felfüggeszti a mennyezettől 5 cm-re, ezáltal a személyes és eltérő stílusú fénynek felel meg. Nagy teljesítményének köszönhetően a Sky alkalmas a magas mennyezetből történő megvilágításra. Tiszta és tiszta kialakítása azonban lehetővé teszi, hogy kiváló lehetőségnek számítson bármilyen belső formatervezés megvilágítására, amely minimális érintést kíván továbbítani. Végül a tervezés és a teljesítmény együtt.

Projekt neve : Sky, A tervezők neve : Rubén Saldaña Acle, Ügyfél neve : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Sky A Fényszóró

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.