Design magazin
Design magazin
Lakóház Belsőépítészet

Casa Dova

Lakóház Belsőépítészet Játék, szinte az egyén körül, a megvilágosodó fénnyel, de nem referenciapontként. Innovatív anyagok, technológiai szempontból tökéletes és tökéletesen integrált. Rendkívüli jeleket hozva arra, hogy a "Mesterek" építészet elmúlt, és most találják magukat, fiatalságuk hangsúlyt helyezve. Az eredeti ragyogást az ismeretekkel, a technikával és az érzelmek utópiájával ötvözve, amely egykor csodálatos ügyesség volt, a meglepő "régi" és egyedülálló modernitás környezetében.

Projekt neve : Casa Dova, A tervezők neve : Alessandro Marchelli, Ügyfél neve : Casa DOVA.

Casa Dova Lakóház Belsőépítészet

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.