Design magazin
Design magazin
Lakóház Belsőépítészet

Casa Dova

Lakóház Belsőépítészet Játék, szinte az egyén körül, a megvilágosodó fénnyel, de nem referenciapontként. Innovatív anyagok, technológiai szempontból tökéletes és tökéletesen integrált. Rendkívüli jeleket hozva arra, hogy a "Mesterek" építészet elmúlt, és most találják magukat, fiatalságuk hangsúlyt helyezve. Az eredeti ragyogást az ismeretekkel, a technikával és az érzelmek utópiájával ötvözve, amely egykor csodálatos ügyesség volt, a meglepő "régi" és egyedülálló modernitás környezetében.

Projekt neve : Casa Dova, A tervezők neve : Alessandro Marchelli, Ügyfél neve : Casa DOVA.

Casa Dova Lakóház Belsőépítészet

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.