Design magazin
Design magazin
A Többcélú Asztal

Bean Series 2

A Többcélú Asztal Ezt az asztalt a Bean Buro alaptervezők, Kenny Kinugasa-Tsui és Lorene Faure tervezték. A projektet a francia görbék wiggly alakjai és a puzzle-kirakós játékok ihlette, és az irodai konferenciaterem központi darabjaként szolgál. Az általános alak tele van parókákkal, ami drámai eltérés a hagyományos formális vállalati konferenciaasztaltól. Az asztal három részét átalakíthatjuk különféle általános alakzatokba, hogy az ülések elrendezése változjon; az állandó változás állapota játékos légkört teremt a kreatív iroda számára.

Projekt neve : Bean Series 2, A tervezők neve : Bean Buro, Ügyfél neve : Cheil .

Bean Series 2 A Többcélú Asztal

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.