Design magazin
Design magazin
Bevásárlóközpont

Adagio Townplaza

Bevásárlóközpont A szomszédsági életmód alapján a kialakítást úgy alakították ki, hogy az az emberek legjobban megfeleljen. Úgy tervezték, hogy kiegyensúlyozott hely a családok számára, így mindenki élvezheti. Van egy fő közterülete, ahol a nap folyamán a legtöbb interakció zajlik a földszinten, a második emelet egészségre, divatra és szépségre tervezhető, valamint egy 3. emelet társalgó bárral és éttermekkel, amelyek 14-től éjfélig életre kelnek. Az egyik fő szempont az, hogy az egységek 90% -ának közvetlen látása van az adott helyről. A parkolást ez is optimalizálja, mivel a nap által elfoglalt helyek éjszaka szabadon vannak.

Projekt neve : Adagio Townplaza, A tervezők neve : Adagio Townplaza, Ügyfél neve : HAUS INMOBILIARIA SA.

Adagio Townplaza Bevásárlóközpont

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.