Design magazin
Design magazin
A Megvilágított Váza

Ampoule

A Megvilágított Váza Egy csepp fény, archetipikus és tiszta forma, amely dinamikus lendületében egy virág ajándék egyedi verséről szól. Ez az inspiráló gondolat egy hatalmas váza számára egyetlen virág számára, egy olyan dizájn elem, amely minden helyet egyszerűségével jellemzi, és elmondja története varázsát.

Projekt neve : Ampoule, A tervezők neve : Federico Traverso, Ügyfél neve : Myyour.

Ampoule A Megvilágított Váza

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.