Design magazin
Design magazin
Szék

Everyday chair

Szék Bruno Munari mester azt állította, hogy a világon "több szék van, mint szamár". Miért húz egy másik széket? Már sok jó szék van, néhány rossz, néhány kényelmes, mások egy kicsit kevesebb. Tehát egy olyan tárgy elképzelése, amely bármilyen stílusból kifolyólag elmondhat egy kis történetet, elmosolyodhat, mosolyogva gondolkodik a mindennapi székben. Kíváncsi, hogy a hitvallás vagy a származás megkülönböztetése nélkül mindenki elégedetten ül le egy fehér kerámia székre. Játékos karakterének meghívója lesz az ülés, időt vesz igénybe a kikapcsolódáshoz.

Projekt neve : Everyday chair, A tervezők neve : Federico Traverso, Ügyfél neve : MYYOUR.

Everyday chair Szék

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.