Design magazin
Design magazin
A Vállalati Identitás

10 Year Logo

A Vállalati Identitás A feladat egy olyan logó létrehozása volt, amely nemcsak azt tükrözi, hogy mit jelent a 3M ™ Polarizing Light, hanem prémium márkájú asztali lámpákban is forgalmazza. A szemre nyugtató, átfedő fénysugarak ötletének felhasználásával tükröződik a tükröződés elleni élmény. Az átfedések úgy vannak kialakítva, hogy a tűzijáték ünneplését ábrázolják. A tíz szám a grafikához viszonyítva jeleníti meg a számok élességét, ahol a tükröződés miatt nincs visszaverődés. Az arany és az ezüst szín jellemzi a lámpa prémium hangulatát, a márka minőségét és technológiáját.

Projekt neve : 10 Year Logo, A tervezők neve : Lawrens Tan, Ügyfél neve : 3M Polarizing Light.

10 Year Logo A Vállalati Identitás

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.