Design magazin
Design magazin
A Vállalati Identitás

10 Year Logo

A Vállalati Identitás A feladat egy olyan logó létrehozása volt, amely nemcsak azt tükrözi, hogy mit jelent a 3M ™ Polarizing Light, hanem prémium márkájú asztali lámpákban is forgalmazza. A szemre nyugtató, átfedő fénysugarak ötletének felhasználásával tükröződik a tükröződés elleni élmény. Az átfedések úgy vannak kialakítva, hogy a tűzijáték ünneplését ábrázolják. A tíz szám a grafikához viszonyítva jeleníti meg a számok élességét, ahol a tükröződés miatt nincs visszaverődés. Az arany és az ezüst szín jellemzi a lámpa prémium hangulatát, a márka minőségét és technológiáját.

Projekt neve : 10 Year Logo, A tervezők neve : Lawrens Tan, Ügyfél neve : 3M Polarizing Light.

10 Year Logo A Vállalati Identitás

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.