Design magazin
Design magazin
A Modern Ruhaszövet

Le Maestro

A Modern Ruhaszövet A Le Maestro forradalmasítja a ruhacipőt azáltal, hogy beépíti a Direct Metal Laser Sintered (DMLS) titán „mátrix sarkot”. A „mátrix sarok” csökkenti a sarok szakaszának vizuális tömegét és bemutatja a ruhacipő szerkezeti integritását. Az elegáns vámpír kiegészítéseként a felső szemből készült aszimmetrikus kialakításhoz magas szemű bőrt használnak. A sarokszakasznak a felső részéhez történő integrációja most egy karcsú és kifinomult sziluettből áll.

Projekt neve : Le Maestro, A tervezők neve : Herman Francisco Delos Santos, Ügyfél neve : HERMAN FRANCISCO.

Le Maestro A Modern Ruhaszövet

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.