Design magazin
Design magazin
Az Egyetemi Kávézó

Ground Cafe

Az Egyetemi Kávézó Az új „Ground” kávézó nemcsak társadalmi kohéziót teremt a mérnöki iskola oktatói és hallgatói között, hanem ösztönzi az egyetem többi tanszékének tagjai közötti és az azok közötti kapcsolat kialakítását is. Tervezésünkbe egy korábbi szemináriumterület díszíthetetlen betonmennyiségét vontuk be, a diófa deszka, perforált alumínium és a kék falazat ragasztásával a hely falain, padlóján és mennyezetén.

Projekt neve : Ground Cafe, A tervezők neve : Bentel and Bentel Architects/Planners, Ügyfél neve : Yale University.

Ground Cafe Az Egyetemi Kávézó

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.