Design magazin
Design magazin
Led Napernyő

NI

Led Napernyő Az NI, az napernyő és a kerti fáklya innovatív kombinációja vadonatúj formatervezés, amely megtestesíti a modern bútorok alkalmazkodóképességét. A klasszikus napernyő és a sokoldalú világítási rendszer integrálásával az NI Parasol várhatóan úttörő szerepet játszik az utcai környezet minőségének javításában reggeltől este. A szabadalmaztatott, ujjérzékelő OTC (egygombos dimmer) lehetővé teszi az embereknek, hogy könnyedén beállítsák a háromcsatornás világítási rendszer fényerejét. Az alacsony feszültségű 12 V-os LED-es meghajtó energiahatékony tápegységet biztosít a rendszer számára több, mint 2000 darabos 0,1 W-os LED-ekkel, amelyek nagyon kevés hőt termelnek.

Projekt neve : NI , A tervezők neve : Terry Chow, Ügyfél neve : FOXCAT.

NI  Led Napernyő

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.