Design magazin
Design magazin
Üveg

La Pasion

Üveg Ez egy kézzel készített tárgy, amelyet Arturo López, a Studio Xaquixe legénységének egyik tagja tervez. Az a gondolata, hogy a palackról látta, amikor egy fát látott, amely úgy néz ki, mintha egy pár átölelte volna, és ez arra késztette a gondolatát, hogy miként válnak egymáshoz a szeretők, amikor "pasión" tartják egymást. A darab készítéséhez felhasznált üveg 95% -ban újrahasznosított, ahogyan a Studio Xaquixe összes üvegét felhasználják. A stúdióban használt kemencéket a személyzet készíti, és azokat organikus hulladékokkal, például hulladék növényi olajjal vagy metángázzá feldolgozott biomasszával táplálják.

Projekt neve : La Pasion, A tervezők neve : Studio Xaquixe, Ügyfél neve : Studio Xaquixe.

La Pasion Üveg

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.