Design magazin
Design magazin
A Tipográfia

Ila'l Amam Type Family

A Tipográfia Az „Ila'l Amam” egy arab típusú család, amelyet a valaha létrehozott első megjelenítési típusok keverékéből fejlesztettek ki - a Fat Faces, valamint a 11. századi szüreti iráni Kufic-forgatókönyvek, mindegyiket dőlt / ferde formátumba egyesítve. Az "Ila'l Amam" nagyméretű célokra használt kijelzőtípusokból áll, mivel a betűk erősen stilizáltak, és a vastag és vékony vonások közötti éles kontraszt jellemzik. A dőlt / ferde betűtípus mögött a lenyűgözés az egyik arab típus hiánya volt, mivel az arabnak már a kezdetektől valószínűleg tisztán dőlt formátumú volt.

Projekt neve : Ila'l Amam Type Family, A tervezők neve : Sara Mansour, Ügyfél neve : Sara Mansour.

Ila'l Amam Type Family A Tipográfia

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.