Design magazin
Design magazin
Gyűrű

Moon Curve

Gyűrű A természeti világ állandó mozgásban van, mivel egyensúlyt teremt a rend és a káosz között. Ugyanezen feszültségből jó design készül. Erőssége, szépsége és dinamizmusa a művész azon képességéből fakad, hogy nyitott maradjon ellentétek előtt az alkotás során. A kész darabszám a művészek számtalan választásának összege. Minden gondolat és érzés nem merev és hideg munkát eredményez, míg minden érzés és ellenőrzés hiánya olyan munkát eredményez, amely nem fejezi ki magát. A kettő összefonódása maga az élet táncának kifejeződése lesz.

Projekt neve : Moon Curve, A tervezők neve : Mary Zayman, Ügyfél neve : Mary Zayman.

Moon Curve Gyűrű

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.