Design magazin
Design magazin
Az Egyedi Otthoni Termosztát

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Az Egyedi Otthoni Termosztát Az okostelefonokhoz tartozó termosztát minimalista, elegáns megjelenést mutat, sértve a hagyományos termosztát mintákat. Az áttetsző kocka egy pillanatra fehéren színre vált. Csak annyit kell tennie, hogy a készülék hátulján elhelyezkedő 5 cserélhető színes film egyikét felteszi. Puha és világos, a szín finoman finomítja az eredetiséget. A fizikai kölcsönhatásokat minimálisra kell csökkenteni. Az egyszerű érintés lehetővé teszi a hőmérséklet megváltoztatását, míg az összes többi vezérlés a felhasználó okostelefonjáról készül. A páratlan minőség és a minimális energiafogyasztás miatt választott E-ink képernyő.

Projekt neve : The Netatmo Thermostat for Smartphone, A tervezők neve : Netatmo, Ügyfél neve : Netatmo.

The Netatmo Thermostat for Smartphone Az Egyedi Otthoni Termosztát

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.