Design magazin
Design magazin
Ajándékdoboz

Jack Daniel's

Ajándékdoboz A luxus díszdobozban a Jack Daniel's Tennessee Whisky nemcsak egy szokásos doboz, amely egy palackot tartalmaz. Ezt az egyedülálló csomagolást úgy fejlesztették ki, hogy kiváló formatervezési tulajdonságokkal, ugyanakkor biztonságos üvegszállítással is szolgáljon. A nagy nyitott ablakoknak köszönhetően az egész dobozt láthatjuk. A közvetlenül a dobozon keresztül érkező fény kiemeli a whisky eredeti színét és a termék tisztaságát. Bár a doboz két oldala nyitva van, a torziós merevség kiváló. Az ajándékdoboz teljesen kartonból készült, teljesen matt, laminált meleg sajtoló és domborító elemekkel.

Projekt neve : Jack Daniel's, A tervezők neve : Kantors Creative Club, Ügyfél neve : Kantors Creative Club.

Jack Daniel's Ajándékdoboz

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.