Design magazin
Design magazin
Az Ügyfelek Által Konfigurálható Autórendszer

Supercar System

Az Ügyfelek Által Konfigurálható Autórendszer A Supercar rendszer egy szabadidős jármű, amelyet az ügyfél könnyen konfigurálhat, hogy megfeleljen a változó teljesítményének, stílusának és költségvetési igényeinek. Az ügyfelek nagyméretű és kisméretű módon konfigurálhatják és újrakonfigurálhatják járműveiket, anélkül, hogy szükség lenne speciális szerszámokra vagy készségekre. A Supercar rendszer a tervezési döntéseket demokratizálta a gyártótól függetlenül és annak a vevőnek a kezébe, ahol tartozik. Ha a vevő felel a tervezésért és a specifikációért, akkor egy fenntartható terméket hoz létre, amely enyhíti az O.EM tervezett elavulását. gyártók.

Projekt neve : Supercar System, A tervezők neve : Paolo Tiramani, Ügyfél neve : Supercar System.

Supercar System Az Ügyfelek Által Konfigurálható Autórendszer

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.