Design magazin
Design magazin
Az Ügyfelek Által Konfigurálható Autórendszer

Supercar System

Az Ügyfelek Által Konfigurálható Autórendszer A Supercar rendszer egy szabadidős jármű, amelyet az ügyfél könnyen konfigurálhat, hogy megfeleljen a változó teljesítményének, stílusának és költségvetési igényeinek. Az ügyfelek nagyméretű és kisméretű módon konfigurálhatják és újrakonfigurálhatják járműveiket, anélkül, hogy szükség lenne speciális szerszámokra vagy készségekre. A Supercar rendszer a tervezési döntéseket demokratizálta a gyártótól függetlenül és annak a vevőnek a kezébe, ahol tartozik. Ha a vevő felel a tervezésért és a specifikációért, akkor egy fenntartható terméket hoz létre, amely enyhíti az O.EM tervezett elavulását. gyártók.

Projekt neve : Supercar System, A tervezők neve : Paolo Tiramani, Ügyfél neve : Supercar System.

Supercar System Az Ügyfelek Által Konfigurálható Autórendszer

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.