Design magazin
Design magazin
Társasjáték

Boo!!

Társasjáték Lehurrogás!! egy nagy társasjáték, amely a tervek szerint bármilyen tevékenységet magában foglal, hogy felvidítsa a születésnapi partiját, de rémült pillantással. Bontható kis dobozként tervezték, amely a világ összes szellemét bebörtönzi. A kis dobozon belül van egy hatalmas játékszőnyeg, amely körül a parti minden gyerek kényelmesen összegyűlhet és játszhat. A célcsoport alsó korhatára legalább 6 év, Boo !! A járdák sorozataként kísértetjárta úton tervezték, amely számos kalandot és tevékenységi zónát tartalmaz.

Projekt neve : Boo!!, A tervezők neve : Gülru Mutlu Tunca, Ügyfél neve : 2GDESIGN.

Boo!! Társasjáték

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.