Design magazin
Design magazin
Weboldal Tervezés

Trionn Design

Weboldal Tervezés A fehér vászon ideális hátteret kínál az építkezéshez. A cukros, édes színkombináció tökéletes figyelemfelkeltő elemet biztosít, amely felhívja a nézőt. A serif és a sans serif betűtípusok, valamint a súlyozás és a színek kombinációja olyan merész keveréket eredményez, amely arra készteti a nézőt, hogy tovább vizsgálja. HTML5 Parallax animációs weboldal, reagáló, Saját munkatársak vektor-karaktereinek tervezésével rendelkezik. egyedülálló Design Ever élénk színű, szép és sima animációkkal ..

Projekt neve : Trionn Design, A tervezők neve : Sunny Rathod, Ügyfél neve : TRIONN DESIGN.

Trionn Design Weboldal Tervezés

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.