Design magazin
Design magazin
Weboldal Tervezés

Trionn Design

Weboldal Tervezés A fehér vászon ideális hátteret kínál az építkezéshez. A cukros, édes színkombináció tökéletes figyelemfelkeltő elemet biztosít, amely felhívja a nézőt. A serif és a sans serif betűtípusok, valamint a súlyozás és a színek kombinációja olyan merész keveréket eredményez, amely arra készteti a nézőt, hogy tovább vizsgálja. HTML5 Parallax animációs weboldal, reagáló, Saját munkatársak vektor-karaktereinek tervezésével rendelkezik. egyedülálló Design Ever élénk színű, szép és sima animációkkal ..

Projekt neve : Trionn Design, A tervezők neve : Sunny Rathod, Ügyfél neve : TRIONN DESIGN.

Trionn Design Weboldal Tervezés

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.