Design magazin
Design magazin
Frizura

Gaia

Frizura A Gaia a modern társadalom felhatalmazott istennőjének fenséges tervezési csodája. Az önellenesség és a provokatív voltak azok a kulcsfontosságú elemek, amelyek együttesen szintetizálódnak, hogy kivételes jelenlétet képezzenek. A szarvas szárnyakról az omega láncra való áttérés dinamikus sziluettet ad ennek a darabnak az ékszer tervezés határain.

Projekt neve : Gaia, A tervezők neve : Herman Francisco Delos Santos, Ügyfél neve : HERMAN FRANCISCO.

Gaia Frizura

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.