Design magazin
Design magazin
Levélpapír Szett

Cubix

Levélpapír Szett Levélpapír szett kocka alakban, beleértve dobozt gemkapcsokhoz, dobozt matricához és tolltartót. A Cubix fő gondolata egy "szervezett káosz" létrehozása. Senki sem titok, hogy a munkahelyi rend nagyon fontos. Sok embernek azonban tetszik az úgynevezett kreatív rendetlenség. E kis ellentmondás megoldása képezte a Cubix koncepció alapját. A piros rudak rugalmassága miatt szinte minden, ami az asztalon szétszórt, bármilyen szögben beilleszthető a ceruzatartóba, az összes méretű tollat és ceruzát, a papírt és a matricákat.

Projekt neve : Cubix, A tervezők neve : Alexander Zhukovsky, Ügyfél neve : SKB KONTUR.

Cubix Levélpapír Szett

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.